مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ پنیری
- یک عدد سینه مرغ
- یک عدد هویج
- یک عدد پیاز
- نصف یک فلفل دلمه ای
- ۸ عدد قارچ
- یک قاشق چایخوری ادویه کاری
- یک قاشق چایخوری زردچوبه
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
- نمک به مقدار لازم
- دو قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک قاشق غذاخوری سس خردل
- یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
- یک قاشق مرباخوری آبلیمو
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
- خیارشور به مقدار لازم
- ۴ عدد نان باگت
طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری
همچنین ساندویچ مرغ پنیری یکی از غذاهای فست فودی لذیذ و خوشمزه هست و برای پیک نیک گزینه مناسبیه.
مرحله ۱:
ابتدا سینه های مرغ را به اندازه های کوچک خرد کنید. آنها را چند ساعت در پیاز خرد شده و آبلیمو و زعفران دمکرده و نمک و ماست قرار دهید تا طعم دار شوند. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا آب اضافی مرغ ها خارج شود.
مرحله ۲:
اکنون قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز را خرد کنید. هویج را نیز رنده کنید. سپس آنها را به تکه های مرغ اضافه کرده و با هم تفت دهید. پس از اینکه نرم شدند، ادویه زردچوبه و نمک را به آنها اضافه کنید. کمی آنها را تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام برسد و سپس آن را از روی شعله گاز بردارید.
مرحله ۳:
اکنون زمان تهیه سس فرا رسیده است. دو قاشق غذاخوری پر از سس مایونز و یک قاشق غذاخوری سس خردل و سس گوجه فرنگی و یک قاشق مرباخوری آبلیمو و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید و داخل نان ساندویچی ها بریزید.
مرحله ۴:
از ترکیب مرغ در بین نان ساندویچی ریخته و خیارشور در داخل آن قرار دهید. آنها را در یک ظرف پیرکس در کنار هم بچینید و بر روی آنها پنیر پیتزا بریزید. روی ظرف را با کاغذ فویل بپیچانید تا ساندویچ ها خشک نشوند.
مرحله ۵:
ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درج سانتی گراد قرار می دهیم و ۵ دقیقه دیگر نیز گریل را روشن می کنیم. اکنون ساندویچ ها برای خوردن آماده است.